Vuonna 1983, Waltonien perheestä tuli kuuluisa kuutosten ansiosta. Katso miltä perheen elämä näyttää tänään

Vuonna 1983, Waltonien perheestä tuli kuuluisa kuutosten ansiosta. Katso miltä perheen elämä näyttää tänään

Vauvan tulo on aina iloinen asia vanhemmille, mutta myös suuri muutos elämässä. Jokainen pieni lapsi kääntää elämän ylösalaisin, kuudesta puhumattakaan! Janet Walton synnytti kuutoset 33 vuotta sitten. Marraskuun 18. vuonna 1983, satojen toimittajien ja miljoonien tv-katsojien silmät seurasivat Liverpoolilaista sairaalaa, missä Janet ja Graham toivotti tyttärensä tervetulleeksi maailmaan.

Kuutosten syntymä on harvinaista, joten moni oli kiinnostunut asiasta. Kuutoset syntyivät terveinä suuresta riskistä huolimatta. Vanhemmat olivat erittäin onnellisia, mutta tietoisia, että elämä lasten kanssa tulee olemaan haastavaa.


sextuplets-walton-p


Waltonin perhe kiehtoi media vuosia, mutta he elivät yksinkertaisesti. Tänään kuutoset eivät ole enää suloisia taaperoita, vaan aikuisia naisia, jotka ovat perustamassa omia perheitään. Lucie työskentelee lentoyhtiöllä, Kate työskentelee hallinnossa, Hannah on opettaja, Ruth tekee uraa markkinoinnissa, Jennillä on oma karkkikauppa ja Sarah on tällä hetkellä äitiyslomalla!

Tämän kuvan on koko maailma nähnyt lasten syntymän jälkeen.

sextuplets-walton-3


Jos olet koskaan miettinyt, miltä elämä näyttää tällaisella suurperheellä, niin seuraavilla sivuilla on kuvia kuuluisten englantilaisten kuutosten elämästä.

Waltonit järjestivät kaiken perheensä tarkoitukseen, asunto, auto…

sextuplets-walton-4


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : cultofbuzz.com

Reply