Tämä vakavasti sairas pieni kissanpentu vaelteli yksinään kaduilla kenenkään sitä huomaamatta. Sitten 7-vuotias tyttö teki jotain uskomatonta!

Tämä sairas pieni kissanpentu ilmestyi Istanbulin kaduille eräänä päivänä. Rumaa ja sairasta kissaa ei huomannut kukaan. Se kärsi yksin, ja oli tuomittu kuolemaan.

Sitten yhtäkkiä kun kaikki vaikutti toivottomalta, pieni tyttö pelasti kissan.

Tämä 7-vuotias otti kissan kaduilta isänsä luokse, joka toi kissan eläinsairaalaan. Tutkimuksen jälkeen selvisi, että kissan suu oli epämuodostunut ja sillä oli lihashalvaus. Lääkäri päätti hoitaa kissaa, mutta sanoi, että kissa tulisi tarvitsemaan ihmeen…

1

Kissa oli todella huonossa kunnossa, koska se oli kulkenut yksin kaduilla kenenkään sitä huomaamatta.

2

Halvaantuneena, epämuodostunut suu, kissa ei näyttänyt viehättävältä mutta eläväinen otus ei satuttanut ketään ja ansaitsi sympatiat!

3

On vaikea kuvitella että kukaan ei viitsinyt välittää tästä kissasta. Onneksi oli tämä yksi tyttö jolla oli iso sydän. Eläinlääkäri ja hoitajat tekivät kaikkensa korjatakseen kissan suun ja vahvistaakseen kissan voimia.

Tyttö oli huolissaan kissan kohtalosta. Se oli voittanut tytön sydämen eikä mikään ollut niin tärkeää kuin kissan hyvinvointi.

4

 


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän

Reply