Valtava norsu joka nousee valtamerestä Islannissa. Sinun on nähtävä tämä!

Kaveri peitetty dollareissa kävelee ympäri katuja kyltillä jossa lukee “Ota mitä tarvitset”. Arvaa kuka otta jotain ensin?

YouTube julkkis, 21 vuotta vanha Coby Persin, tunnettu monesta sosiaalisesta kokeilusta päätti lähteä ulos kaduille vielä kerran testaakseen, miten ihmiset käyttäytyvät. Tällä kertaa hän pukeutui mukavaan pukuun, peitettynä dollari seteleihin ja lähti ulos Manhatin kaduille kyltin kanssa, jossa lukee “Ota mitä tarvitset”.

Et tarvitse odottaa kauan reaktiota. Ensimmäiset ihmiset alkavat ottaa rahaa mutta ne olivat takuvarmasti ihmisiä, jotka eivät tarvitse sitä. Ensimmäinen henkilö, joka tuli Persin luo ei näyttänyt köyhältä. YouTuberi kysyi mieheltä, jos hän todella tarvitsi rahaa.Hän vastasi, että hän ei tarvitse sitä, mutta se oli loppujen lopuksi vapaata, joten hän vie jonkin verran. Hän otti noin 11 dollaria.

2

3

1Seuraava henkilö oli mies, joka oli juoksemassa ja otti muutaman dollarin ja juoksi pois.

4Nainen, jolla on Louis Vuitton kukkaro otti myös käteistä.

-Sinulla cn Louis Vuitton kukkaro. Tarvitsetko todellakin rahaa?

– Kysyi Persin. -Kyllä, Aion saada manikyyrin – hän vastasi häpeämättömästi.

6Toinen nuori nainen pysähtyi myös ottamaan ylimääräistä vaihtorahaa.  YouTuberi myös huomasi että hänellä oli merkki kukkaro.

– Onko tämä laukku Givenchy?

Nainen ei vastannut, hän vain kuorutti muutamia dollareita pois ja lähti.

8Yhtäkkiä joku, joka todellakin tarvitsi rahaa, tuli. Vaihdettuaan tervehdyksiä, koditon henkilö ottaa vain kaksi dollaria, jonka hän tarvitsee ostakseen keittoa. Persin antaa hänelle ylimääräiset 60 dollaria vaikka hän protestoi.

9Katso kokeilu tapahtuvan!


Tämä artikkeli on pitempi kuin yksi sivu, klikkaa seuraava nappia lukeaksesi enemmän
via : dailymail.co.uk

Reply